Wilt u het assortiment van uw woonwinkel uitbreiden met plissé gordijnen of met duettes? Wij leveren deze voor u op maat. Voor elk type raam is het mogelijk om gordijnen en duettes te maken. Heeft u zonwering nodig voor deurramen, dakramen, schuine ramen of serreramen? Dan helpen wij u graag!

Bestel een plissé gordijn of duette op maat

Het kan voor uw klanten erg lastig zijn om de perfecte plissé gordijnen of duettes te vinden. Dit heeft niet alleen te maken met verschillen in smaak, maar ook met de verschillende afmetingen van ramen en met de verschillende doelen voor het gebruik ervan. Vraagt uw klant bijvoorbeeld om een volledige zonwering? Of vindt uw klant het ook fijn als hij/zij nog een beetje naar buiten kan kijken? Om aan al deze wensen te voldoen is een plissé gordijn of duette op maat een goede optie. Kies hierbij zelf de afmetingen, de kleur en het soort bediening. Wil uw klant bijvoorbeeld een greep- of een koordbediening? En wenst uw klant het plissé gordijn of de duette alleen bottom-up of ook top-down te kunnen bedienen? U kiest en wij leveren de gordijnen en duettes voor u op maat.

Houd vliegen buitenshuis met plissé hordeuren

Vraagt uw klant naast een gordijn of duette ook om bijpassende hordeuren? Wij leveren ook plissé hordeuren die u aan uw assortiment toe kunt voegen. Onze producten zijn merkloos zodat u deze als huismerk kunt aanbieden aan uw klanten. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de prijs laag blijft en dat u hier een hogere winstmarge op behaalt. Zoekt u dus nog een partij die plissé hordeuren levert? Dan zit u bij ons goed.

Kies ons als partner voor plissé raambekleding op maat

Zoekt u een professionele partij die uw assortiment kan uitbreiden met onder andere plissé gordijnen, hordeuren en rolgordijnen op maat? Kies dan voor Desteny als uw partner. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0655104951 en bespreek de mogelijkheden. Voor eventuele vragen staan onze medewerkers u graag te woord.