Wilt u uw klanten rolgordijnen op maat aanbieden, maar bent u nog op zoek naar een leverancier? Bij ons bestelt u elk soort rolgordijn dat u maar wenst. Onze rolgordijnen zijn merkloos waardoor u deze voor een gunstige prijs inkoopt. U heeft dan de mogelijkheid ze te verkopen als een huismerk. Hierdoor behaalt u een hogere winstmarge met onze rolgordijnen dan met rolgordijnen van een merk.

Kies uit ontelbaar veel verschillende rolgordijnen op maat

Alle uiteenlopende soorten aan rolgordijnen zijn bij ons te bestellen. Onze vakkundige medewerkers maken voor u een rolgordijn op maat. U heeft daarbij keuze uit maar liefst 350 verschillende stoffen en kleuren. Daarnaast kiest u de afmetingen en het soort rolgordijn. Wilt u duo-rolgordijnen? En wat voor soort zonwering kiest u? Maak bijvoorbeeld de keuze voor black-out gordijnen met een volledige verduistering van de kamer of ga voor dim-out gordijnen.

Stel snel en eenvoudig een offerte op via de app

Om het u en uw klanten nog makkelijker te maken, hebben we bij Desteny een gebruiksvriendelijke app ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig een offerte opstelt voor een rolgordijn op maat. Heeft u een klant die een rolgordijn wil bestellen? Voer dan heel gemakkelijk alle gewenste specificaties in en ontvang binnen enkele seconden een offerte. Nadat u deze offerte heeft opgesteld, is het altijd nog mogelijk deze te wijzigen. Als uw klant bijvoorbeeld de verkeerde maten heeft doorgegeven of bijvoorbeeld toch liever voor jaloezieën gaat, past u dit eenvoudig aan.

Kom bij ons uw rolgordijn bestellen

Heeft uw klant specifieke wensen voor zijn/haar rolgordijn? U bestelt dan eenvoudig en goedkoop een rolgordijn op maat bij ons. Ook als u uw showroom wilt uitbreiden, bestelt u bij ons de mooiste rolgordijnen van een goede kwaliteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0655104951.