solarbreaker pergola

Solarbreaker buitenzonwering

Desteny bijzondere raambekleding is agent van het merk Solarbreaker voor Nederland, België en Duitsland. Een IF award voor de solar screen en een IF award voor de pergola, dat is wat bij ons bedrijf past. Omdat de screens en pergola’s volledig elektrisch zijn is het lastig om stalen mee te nemen naar onze prospects en dealers. Daarom hebben we een showroom in Barneveld waar de verschillende screens te zien en te bedienen zijn. Ook staat er een grot pergola voor geïnteresseerden in de showroom. We zijn alleen op afspraak aanwezig, dus wilt u komen plan dan eerst een datum in. Bel of mail ons. De gegevens vindt u op de contactpagina.

Solarbreaker is een bedrijf met innovatieve oplossingen op het gebied van solartechniek. In de buitenzonwering hebben we screens, pergola’s en knikarm  schermen.

De Solar zip screens hebben een solarpaneel dat de hele voorkant van de koof bedekt. Er zijn geen schroeven zichtbaar en de onderlat sluit geheel in de koof. Nagenoeg alle RAL kleuren zijn zonder meerprijs leverbaar.

De pergola’s hebben bioclimatische solarpanelen in het dak. Doordat de lamellen kantelbaar zijn is een optimaal klimaat onder de pergola te creëren.  Deze zelfstandig werkende pergola heeft geen stroom nodig, die wordt opgewekt uit de eigen solar panelen geïntegreerd in het lamellen dak. Naast de standaard led verlichting zijn er talloze opties.

Klik hier om naar de Engelstalige website te gaan.