Torro elektrische bediening by Desteny

Torro: krachtig, stil en zéér uitgebreid

We bieden erg veel mogelijkheden om met een afstandsbediening te werken. Elektrische bediening vanuit je stoel door middel van een afstandsbediening, smart home via internet of domotica.

Met Torro kunnen we alle afstandsbedieningen instellen in een stap modus. Hierdoor is een elektrische jaloezie stap voor stap te kantelen. De keuze in afstandsbedieningen is erg groot, in zwart of wit, van sleutelhanger, handbediening of muurbediening. Ook volautomatische weersensoren zitten in ons assortiment. Gemakkelijk als je niet thuis bent en de zon begint onverwacht te schijnen.

Naast buismotoren voor rolgordijnen, jaloezieën en plissés hebben we ook motoren voor gordijn rail en zonneschermen. Deze zijn zo krachtig dat ze zelfs schuine gordijnen kunnen bedienen. De Torro gordijnrail heeft zelfs een uniek systeem waardoor wave gordijnen perfect aan de rail hangen. Een slim en doordacht systeem waar zelfs een confectieplan bij aangeboden wordt .

Aansluitmogelijkheden via netstroom, oplaadbare batterijen, voeding of zonnecellen.

Met ons eigen merk Torro gebruiken we stillere en krachtigere motoren dan de bekende merken. Ook de aansluitmogelijkheden zijn vele malen groter. Ondanks dat de motoren beter zijn kunnen we alle toepassingen leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Een aantal motoren van Torro zijn via de computer tot in elk detail te programmeren. Zo kan bijvoorbeeld raambekleding smal of breed allemaal gelijktijdig gesloten worden. Dit is de motor voor iedereen die hoge eisen stelt aan stille motoren, optimaal gemak, bedrijfszekerheid, kwaliteit en optimalisatie.

 

 

Somfy: merk bekendheid

Somfy motoren passen in alle binnenzonwering, buitenzonwering en gordijnrail. Dit is gemakkelijk als u al meer binnen- of buitenzonwering heeft hangen waar Somfy motoren in zitten.