Torro elektrische bediening by Desteny

Torro: krachtig, stil en zeer uitgebreid

We bieden erg veel mogelijkheden om met een afstandsbediening te werken. Elektrische bediening vanuit je stoel door middel van een afstandsbediening, smart home via internet of domotica.

Met Torro kunnen we alle afstandsbedieningen instellen in een stap modus. Hierdoor is een elektrische jaloezie stap voor stap te kantelen. De keuze in afstandsbedieningen is erg groot, in zwart of wit, van sleutelhanger, handbediening of muurbediening. Ook volautomatische weersensoren zitten in ons assortiment. Gemakkelijk als je niet thuis bent en de zon begint onverwacht te schijnen.

Naast buismotoren voor rolgordijnen, jaloezieën en plissés hebben we ook motoren voor gordijn rail en zonneschermen. Deze zijn zo krachtig dat ze zelfs schuine gordijnen kunnen bedienen. De Torro gordijnrail heeft zelfs een uniek systeem waardoor wave gordijnen perfect aan de rail hangen. Een slim en doordacht systeem waar zelfs een confectieplan bij aangeboden wordt .

Aansluitmogelijkheden via netstroom, oplaadbare batterijen, voeding of zonnecellen.

Met ons eigen merk Torro gebruiken we stillere en krachtigere motoren dan de bekende merken. Ook de aansluitmogelijkheden zijn vele malen groter. Ondanks dat de motoren beter zijn kunnen we alle toepassingen leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Lutron motoren, elektrische bediening

Lutron: optimaal te programmeren

Om aan alle wensen of eisen te voldoen kunnen we onze binnenzonwering ook voorzien van Lutron motoren. Deze zijn via de computer tot in elk detail te programmeren. Voor iedereen die hoge eisen stelt aan stille motoren, gemak, bedrijfszekerheid, kwaliteit en optimalisatie. Lutron wordt daarom veel gebruikt in hotels en zakenpanden.

Lutron heeft naast rambekleding ook mogelijkheden om allerlei andere electronica aan te sturen, zoals verlichting, verwarming, enz. Ook zijn er mogelijkheden om talloze andere merken via de Lutron software aan te sturen.

 

Somfy: merk bekendheid

Somfy motoren passen in alle binnenzonwering producten en gordijnrail. Dit is gemakkelijk als u al meer binnen- of buitenzonwering heeft hangen waar Somfy motoren in zitten.