gordijnenatelier

Gordijnenatelier voor bijzondere ramen

Het gordijnenatelier van Desteny bijzondere raambekleding is gespecialiseerd in het maken van gordijnen voor schuine ramen, ronde ramen, driehoekige ramen en toogramen.

Natuurlijk worden er ook ‘normale’ gordijnen gemaakt, maar het specialisme is wel de schuine gordijnen en andere gordijnvormen. Dit doen we in opdracht van woninginrichters en / of onze dealers.

Kijk eens op ons Youtube kanaal naar de bediening van een schuin gordijn.

Op de foto in de kop van deze pagina zie je hoe we een 10 meter lange rail in een kwart rond appartement op maat gebogen hebben en voorzien van wave gordijnen.

Desteny bijzondere raambekleding heeft een groot assortiment aan mogelijkheden met elektrische rail. Rechte of gebogen rail met verschillende soorten motoren. Het merk Torro heeft de meest krachtige en stilste motoren van allemaal, bovendien is het stukken goedkoper dan bijvoorbeeld Somfy. Ook de mogelijkheden met Torro motoren zijn uitgebreider dan andere merken. Alles is aan te sluiten op domotica of via internet op je mobiel te bedienen. Maar ook met een afstandsbediening of een combinatie van dit alles. Werkt op allerlei merken smart home apparaten. Mocht je al apparatuur van Somfy in huis hebben dan kunnen we dat natuurlijk ook leveren.

Bent u nog op zoek naar een gordijnenatelier dat voor elke raamvorm een oplossing bied, neem dan met ons contact op via 0655-104951