Jaloezie op maat van hout, kunststof en aluminium. Hier met privacy optie

Bij Desteny leveren we elke jaloezie op maat voor de woninginrichting en vakhandel. Ons assortiment bestaat uit houten, aluminium en kunststoffen jaloezieën. Bent u op zoek naar jaloezieën die ook iets extra’s kunnen bieden? Zoek dan niet verder. Wij breiden uw assortiment graag uit met onze kwaliteit binnenzonwering.

Mogelijkheden jaloezie

  • Houten jaloezieën tot 360 cm breed of tot 350 cm hoog.
  • Aluminium jaloezieën tot 540 cm breed of tot 450 cm hoog.
  • Met ShaDuo, geperforeerde lamellen in de bovenste of onderste helft van de jaloezieën zorgen voor een betere verlichting in de kamer.
  • Monomagic, een kantelstaaf en optrekkoord in één. Kindveilig, functioneel, esthetisch en praktisch.
  • Privacy optie: door de koorden uit het midden te plaatsen zijn er geen gaatjes zichtbaar als de jaloezie gesloten is.
  • Houten jaloezie met 25 mm, 35 mm, 50 mm of 65 mm lamellen, basswood (lindenhout), faux wood, bamboe of Abachi hout.
  • Aluminium jaloezie met 16 mm, 25 mm, 35 mm of 50 mm lamellen.

Nadat u uw voorkeuren (of die van uw klant) heeft doorgegeven, gaan we voor u aan de slag en leveren we uw jaloezieën op maat. Het is zelfs mogelijk om de jaloezieën via ons te laten plaatsen bij uw klant. Onze medewerkers doen dit snel en vakkundig. Bestelt u ook andere raambekleding? Ons assortiment is zeer uitgebreid. Alle specificaties vind u hier.

Download de app en stel vliegensvlug een offerte op

Wanneer u onze houten, aluminium of kunststof jaloezieën op maat aan uw klanten aanbiedt, is het bijna niet mogelijk om alle verschillende samenstellingen in uw winkel te etaleren. Dit zijn er simpelweg te veel. Vraagt uw klant naar jaloezieën van specifieke afmetingen? Stel dan vliegensvlug een offerte op via onze app. Deze offerte past u nadien gemakkelijk aan. Dit is ideaal wanneer u de ramen van uw klant gaat meten en u op andere afmetingen uitkomt.

Kies voor jaloezieën van goede kwaliteit en een lage prijs

Onze jaloezieën staan in de markt onder de merknaam Skelablinds. Bovendien zijn onze jaloezieën van goede kwaliteit en garanderen we altijd een goede marge. Wilt u onze houten, aluminium of kunststof jaloezieën op maat aanbieden in uw winkel? Of heeft u interesse in onze andere producten, zoals plissé gordijnen of honingraat plissé? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0655104951