plissé en honeycomb
Wilt u het assortiment van uw woonwinkel uitbreiden met plissé gordijnen of met honingraat plissé? Wij leveren deze voor u op maat. Voor elk type raam is het mogelijk om plissés te maken. Heeft u binnenzonwering nodig voor deurramen, dakramen, schuine ramen, dakramen of serreramen? Dan helpen wij u graag!

Bestel een plissé gordijn op maat

Het kan voor uw klanten erg lastig zijn om de perfecte plissé gordijnen of honingraat plissé te vinden. Dit heeft niet alleen te maken met verschillen in smaak, maar ook met de verschillende afmetingen van ramen en met de verschillende doelen voor het gebruik ervan. Vraagt uw klant bijvoorbeeld om een volledige zonwering? Of vindt uw klant het ook fijn als hij/zij nog een beetje naar buiten kan kijken? Om aan al deze wensen te voldoen is een plissé gordijn op maat een goede optie. Kies hierbij zelf de afmetingen, de kleur en het soort bediening. Wil uw klant bijvoorbeeld een greep-, ketting-, elektrische-, of een koordbediening? En wenst uw klant het plissé gordijn alleen bottom-up of ook top-down te kunnen bedienen? U kiest en wij leveren de plissé gordijnen voor uw klanten op maat. Uiteraard zijn de systemen ook als dubbele plissé, dupli, honingraat of onder andere merknamen bekende dubbele uitvoering te bestellen.

Bestellen gaat heel eenvoudig via de dealer login. Alle specificaties die bij de gewenste raambekleding horen is hierin terug te vinden. Ook losse accessoires of onderdelen met foto’s kunt u in het virtuele magazijn vinden. Erg gemakkelijk en overzichtelijk. Verwachtte leverdatum en prijs zijn ook bekend, gemakkelijk als uw klant vraagt wanneer het te verwachtten is.

 

Kies ons als partner voor raambekleding op maat

Zoekt u een professionele partij die uw assortiment kan uitbreiden met onder andere plissé gordijnen, hordeuren en rolgordijnen op maat? Kies dan voor Desteny als uw partner. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0655104951 en bespreek de mogelijkheden. Voor eventuele vragen staan onze medewerkers u graag te woord.