Rolgordijnen en duo rolgordijnen

Bij ons bestelt u elk soort rolgordijn dat u maar wenst. Onze rolgordijnen zetten we op de markt onder het merk Skela blinds. U heeft ook de mogelijkheid ze te verkopen als uw eigen huismerk. 

Kies uit ontelbaar veel verschillende rolgordijnen op maat

Alle uiteenlopende soorten aan rolgordijnen zijn bij ons te bestellen. Onze vakkundige medewerkers maken voor u een rolgordijn op maat. U heeft daarbij keuze uit maar liefst 350 verschillende stoffen en kleuren. Daarnaast kiest u de afmetingen en het soort rolgordijn. Wilt u duo-rolgordijnen? En wat voor soort zonwering kiest u? Maak bijvoorbeeld de keuze voor black-out gordijnen met een volledige verduistering van de kamer of ga voor dim-out of semi transparante rolgordijnen.

Duo-link, Multi-link of Twin 

Met de duo-link koppel je twee rolgordijnen aan elkaar met een midden beugel en worden ze onafhankelijk van elkaar bediend.
Multi-link koppelt twee tot drie rolgordijnen aan elkaar waarbij de rolgordijnen door één mechanisme bediend wordt.
De dubbele beugel van van een Twin rolgordijn maakt het mogelijk om twee rolgordijnen boven elkaar te plaatsen. Ideaal voor dag en nacht situaties. Een verduisterend en een semi-transparant rolgordijn los van elkaar te bedienen voor een raam.

Verstelbare steun

Kent u dat? Rolgordijn opgehangen aan het plafond of aan de wand blijkt het net wat scheef te hangen. Het gevolg is dat het rolgordijn bij het omlaag rollen steeds duidelijker schuin hangt. Immer 1 mm schuin boven is al snel een cm schuin onder aan de zijkant. Geen probleem! Alle rolgordijnen uit de Absoulte serie zijn verstelbaar. Met een klein inbussleuteltje verstel je  het rolgordijn in de bevestigingssteun totdat het perfect recht hangt. Kijk hier voor het filmpje van de Absulute serie rolgordijnen.

Kom bij ons uw rolgordijn bestellen

Heeft uw klant specifieke wensen voor zijn/haar rolgordijn? U bestelt dan eenvoudig en goedkoop een rolgordijn op maat bij ons. Ook als u uw showroom wilt uitbreiden, bestelt u bij ons de mooiste rolgordijnen van een goede kwaliteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0655104951.