Rolgordijnen en duo rolgordijnen

Bij ons bestelt u elk soort rolgordijn dat u maar wenst. Onze rolgordijnen zetten we op de markt onder het merk Skela blinds. U heeft ook de mogelijkheid ze te verkopen als uw eigen huismerk. 

Kies uit ontelbaar veel verschillende rolgordijnen op maat

Alle uiteenlopende soorten aan rolgordijnen zijn bij ons te bestellen. Onze vakkundige medewerkers maken voor u een rolgordijn op maat. U heeft daarbij keuze uit maar liefst 350 verschillende stoffen en kleuren. Daarnaast kiest u de afmetingen en het soort rolgordijn. Wilt u duo-rolgordijnen? En wat voor soort zonwering kiest u? Maak bijvoorbeeld de keuze voor black-out gordijnen met een volledige verduistering van de kamer of ga voor dim-out of semi transparante rolgordijnen.

Duo-link, Multi-link of Twin 

Met de duo-link koppel je twee rolgordijnen aan elkaar met een midden beugel en worden ze onafhankelijk van elkaar bediend.
Multi-link koppelt twee tot drie rolgordijnen aan elkaar waarbij de rolgordijnen door één mechanisme bediend wordt.
De dubbele beugel van van een Twin rolgordijn maakt het mogelijk om twee rolgordijnen boven elkaar te plaatsen. Ideaal voor dag en nacht situaties. Een verduisterend en een semi-transparant rolgordijn los van elkaar te bedienen voor een raam.

Stel snel en eenvoudig een offerte op via de app

Om het u en uw klanten nog makkelijker te maken, hebben we bij Desteny een gebruiksvriendelijke app ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig een offerte opstelt voor een rolgordijn op maat. Heeft u een klant die een rolgordijn wil bestellen? Voer dan heel gemakkelijk alle gewenste specificaties in en ontvang binnen enkele seconden een offerte. Nadat u deze offerte heeft opgesteld, is het altijd nog mogelijk deze te wijzigen. Als uw klant bijvoorbeeld de verkeerde maten heeft doorgegeven of bijvoorbeeld toch liever voor jaloezieën gaat, past u dit eenvoudig aan.

Kom bij ons uw rolgordijn bestellen

Heeft uw klant specifieke wensen voor zijn/haar rolgordijn? U bestelt dan eenvoudig en goedkoop een rolgordijn op maat bij ons. Ook als u uw showroom wilt uitbreiden, bestelt u bij ons de mooiste rolgordijnen van een goede kwaliteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0655104951.