skelablinds

Skelablinds

Het totale assortiment van Skelablinds bestaat uit jaloezieën, rolgordijnen, geplisseerde gordijnen, lamelsystemen, en brandvertragende stoffen.
Voor het elektrische gedeelte maken we gebruik van Torro motoren. Deze zijn sterker en stiller dan andere merken en heel gemakkelijk aan te sluiten op domotica of internet.

Onze dealers zijn in twee groepen te verdelen: raambekleding specialisten, woninginrichters, stylisten en binnenhuisarchitecten en daarnaast de projectinrichters.

 

Raambekleding specialisten

Bent u werkzaam met consumenten en voornamelijk woonhuizen dan lopen de contacten via Desteny bijzondere raambekleding. De toevoeging bijzondere raambekleding slaat op al het extras wat we de woninginrichting specialisten te bieden hebben. Of het nu gaat om de extra eigenschappen in ons assortiment, vakmensen om te meten of te plaatsen, productkennis of meer marge. Wij zijn er op gericht om u te helpen aan oplossingen waar anderen mogelijk niet aan gedacht hebben. Neem contact op via mail of telefoon met DESTENY BIJZONDERE RAAMBEKLEDING

 

Projectinrichter

Bent u werkzaam in de projectinrichting dan lopen de contacten via onze project afdeling. In de zakelijke wereld en projecten gelden vaak specialistische eisen en normen met betrekking tot veiligheid en brandwerendheid. Daarom staat onze projectafdeling met al deze specialistische kennis voor u klaar. Neem rechtstreeks contact op via het e-mail adres van SKELABLINDS PROJECTEN