Torro

Torro motoren

Het assortiment van Torro motoren is zéér uitgebreid. De motoren zijn krachtiger en stiller dan andere merken. Zelfs oplossingen voor schuine ramen. Zie dit filmpje op Youtube

Per uitvoering zijn verschillende mogelijkheden van toepassing: met netstroom, via voeding, solar paneel of met Li-ion batterijen.

Aansluiting met schakelaar, afstandsbediening, via internet op je mobiel, aan domotica, of een combinatie van dit alles.

Zeer grote keuze uit afstandsbedieningen, van sleutelhanger, simpele of programmeerbare handafstandsbediening tot muurbediening.

Koppelen aan smart home oplossingen met eenvoudige snelle installatie

Maar nog belangrijker: Eerlijke en betaalbare prijzen.

 

Genoeg redenen voor Torro

De keuze om een elektrische gordijnrail aan te schaffen wordt met Torro motoren wel heel erg gemakkelijk gemaakt. Gemakkelijk te bedienen vanuit je stoel voor een aangename prijs.

Uitvoering met alle plooien mogelijk, traditioneel of met wave plooien voor woonhuizen, single band of ripplefold voor theaters en projecten.

Of een elektrische bediening van een dakraam of de zon verduisteren in een dakkoepel wordt heel simpel met een Torro motor op een solar paneel. De zon laad de li-ion batterijen op. Er hoeft dus geen snoer naar een stopcontact te lopen.

Alle motoren zijn via een paar eenvoudige stappen aan te sluiten op internet of je smart home systeem, erg handig tijdens afwezigheid. Overal in de wereld te bedienen vanaf je mobiel.

 

Klik hier voor specificaties, of neem met ons contact op via telefoon of mail