app werkt op computer, laptop, tablet en telefoon
Gemakkelijk order of bestelling opmaken vanuit de app.

Uw klant komt in de winkel met globale maten. Via onze dealerpagina kunt u een offerte uitrekenen voor de klant. De offerte kunt u later altijd nog aanpassen. Dat is wel erg gemakkelijk als u de ramen na gaat meten bij de klant.

Exacte maten of andere aanpassingen direct in de dealerlogin bijwerken en de bestaande bestelling met het advies verkoopbedrag is direct zichtbaar. Tijdens het inmeten kan de klant besluiten of de offerte akkoord is. Als de klant akkoord geeft wordt de bestelling met een klik verzonden naar onze fabriek. Er zit nog wel een controle vanuit het kantoor van Desteny tussen, gewoon om te kijken of er geen fouten in geslopen zijn.
Ook accessoires en onderdelen zijn via de dealerlogin app gemakkelijk te bestellen. Zoeken kan op type en met foto’s. Zo is elk onderdeel zeer eenvoudig na te leveren.

Online inzicht hoe de status van de bestelling is en de verwachtte leverdatum is per order te zien.

Ga naar onze portal om in te loggen op de dealerpagina, of kies direct.


Dealer login

Bestellen via de dealer login is erg gemakkelijk. Om het nog makkelijker te maken krijgen de nieuwe dealers een duidelijke handleiding waar alles aan de hand van foto’s stap voor stap uitgelegd wordt. Zijn er vragen dan is bellen altijd de snelste oplossing.  We begeleiden u door de bestelling heen of geven antwoord op de gestelde vragen of de gewenste informatie. 

De dealerlogin app is te bereiken via de computer, laptop, tablet of via de telefoon. Zowel bij de klant als in de winkel. 

Alle mogelijkheden volgen vanzelf als de stappen voor de bestelling of order ingevuld worden. Meer specificaties, of specificaties vooraf al weten dat is mogelijk via het knopje Portal op deze website. Daar zijn alle specificaties, montagehandleidingen en gebruiksaanwijzingen te vinden.